Onvermijdelijk verlangen

proudbookjunkie 28 januari 2025
Lynn is van plan een verdrietige periode achter zich te laten. Ze wil avontuur en het leven voelen. Ze gaat als een privé verpleegkundige aan het werk voor een familie, waar ze de bodyguard Joe ontmoet. Hij is alles waar ze niet naar op zoek is: arrogant, tactloos, maar in zijn donkere ogen is lust te zien. Zijn de wonden die ze heeft nog te vers of kan ze het verleden achter zich laten?

Na zijn laatste dramatische relatie besluit Joe om nooit meer aan een nieuwe liefde te beginnen. Als er een prachtige vrouw voor zijn neus staat, volledig in leer gekleed en met een helm gaat hij toch de stap wagen. Samen begaan ze een opwindende en spannende reis, maar is dit wel aanvaardbaar als het leven van Lynn op het spel staat?

Julie Anne Palm heeft een erotische thriller geschreven die je op het puntje van je stoel laat zitten. Ik zou het zelf meer een Dark Romance noemen, want veel van de elementen die erin zitten komen ook naar voren in Dark Romance. Haar schrijfstijl is fijn en zorgt ervoor dat je door het verhaal heen vliegt.

Lynn heeft een zware periode achter de rug die in het teken staat van rouw. Ze wilt alles anders aan gaan pakken en besluit als privé verpleegkundige aan de slag te gaan. Dit beroep is voor haar weg gelegd ondanks haar stoere uiterlijk. Ze is namelijk een zorgzame vrouw die ook zeker haar mannetje weet te staan in moelijke situaties. Door het verhaal heen krijgt ze veel te verduren, maar toch zet ze haar schouders eronder en gaat ze door. Bij de familie waar ze voor komt te werken ontmoet ze Joe. Hij is eigenlijk alles wat haar niet aanspreekt en toch trekken ze aan elkaar als een stel magneten. Joe is een man die van buiten stoer is en echt een macho type, maar hij laat ook een andere kant zien. Naast een romantische lijn zitten er ook spannende momenten in het verhaal en die houden je geboeid om door te lezen. De situaties volgen elkaar langzaam op, maar als ze eenmaal op gang zijn stopt het ook niet meer en dat vind ik heel fijn.

Door de cliffhanger ben ik heel erg benieuwd naar wat de rest van deze serie gaat brengen. Ik kan dan ook niet wachten om deel twee erbij te pakken en snel weer naar deze twee personages en alle andere bijpersonages terug te keren.

Meer recensies van proudbookjunkie