Het Dieptepunt is bereikt.....

Reading_hamster_24 21 januari 2025
Sacha werkt als journalist voor het tijdschrift Aimer, daarnaast heeft ze een geheim leven als escort. Over haar escort ervaringen schrijft ze anoniem columns, de enigste die weten dat zei de gene is die de column schrijft zijn haar leidinggevende. Tijdens het grote jubileumfeestje van het blad, vertelt ze hen dat ze gaat stoppen met haar baan als escort en dus ook met het schrijven van de collum. De reden hierachter is zat ze verliefd is geworden en hier volledig voor wilt gaan. Als de volgende dag niemand lijkt te weten waar Sacha is en de man van de baas verdronken blijkt. Staat het blad op zijn kop. Wat is er aan de hand? Als vervolgens de politie ook nog onderzoek doet naar het ongeluk, komen de vragen pas echt. Wat is er gebeurd op het feestje? En zou er een moord zijn gepleegd of is het een ongeluk?

Het verhaal sleept je echt mee. Het word vanuit meerdere perspectieve geschreven. Je merkt erg de angst van Sacha dat haar geheime leven uitkomt en ze als nog haar fijne leven en een kans op een nieuwe start verliest. Ze wil graag opnieuw beginnen maar dit lijkt allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Op het feestje raakt ze bevriend met een collega, haar perspectief lees je ook in het boek. Het beginnende contact en de goede vriendschap die tussen de twee opbloeit. Ik vind het een goed opgezet verhaal, waar je meteen induikt. Heb dit boek in een keer uitgelezen, kon het gewoon niet weg leggen, zo spannend.

Meer recensies van Reading_hamster_24