Waar een Weddenschap tot kan lijden
Een weddenschap tussen 2 zussen, die klaar zijn met de drukte van de grote stad. Wie als eerste een mooi huis vindt waar dan ook in Nederland, bepaalt in welk dorp ze gaan wonen.
Zelf lees ik niet vaak romantische boeken. De meeste boeken die ik lees gebeurd veel in en moet er vaak iets worden opgelost. Dit omdat ik anders snel een boek saai kan vinden. Echter was dit boek zeker niet saai. Had veel moeite met weg leggen van het boek.
Debby en haar zus Hilde. Sluiten een weddenschap en verhuizen als gevolg hiervan naar het Brabantse platteland. Naar een dorp waar iedereen elkaar kent. Hilde heeft een monumentaal pand gekocht waar ze samen met haar man en kinderen intrekt. En Debby koopt kort daarna een oude boerderij die flink opgeknapt moet worden. Maar niks houdt Debby tegen om haar doel achterna te gaan een boerderij met Alpaca’s.
Echter komen ze er al snel achter dat niet alles zo rooskleurig is. Hilde mist haar man erg, hij werkt nog steeds bij zijn oude werk en is hierdoor weinig thuis. Debby is vol enthousiasme bezig met de verbouwing van haar droom boerderij, wanneer ineens iemand uit het verleden als verassing komt opdagen. Dit zorgt voor veel verwarring bij Debby en laat haar erg twijfelen over wat ze nou wilt en niet weer zoals altijd, snel is uitgekeken en weer opzoek gaat naar het volgende.