gewoon wow
Een van de beste actievolle, intrigerende thrillers met een perfect kat-en-muisspel dat je aan je stoel gekluisterd houdt, je ogen op de pagina’s gericht en gewoon doorleest tot je de laatste pagina bereikt.
Ze heet nu "Evie Porter".
Zodra ze een naam en locatie krijgt van "Mr. Smith" - haar mysterieuze baas - leert ze alles wat er te weten valt over haar doelwit en de nieuwe opdracht.
Het nieuwe doelwit: Ryan Sumner.
Maar deze keer is de baan anders. Ze wordt verliefd op Ryan en ze begint zich een ander soort leven voor zichzelf voor te stellen. Maar "Evie" kan geen fouten maken - VOORAL vanwege wat er de VORIGE KEER is gebeurd...
En dat mag je zelf gaan lezen anders wordt er veel te veel verklapt en dat wil je echt niet met dit boek. DUS ik zeg gewoon heel eenvoudig, lees dit boek, nu ook in het Nederlands vertaald.
Ze heet nu "Evie Porter".
Het nieuwe doelwit: Ryan Sumner.