Runaway love
Veronica staat op het punt om te gaan trouwen, maar vlak voor dat ze naar het altaar moet, komt ze er achter dat haar aanstaande vreemd gaat. Dus op de vraag van de dominee of ze Neil als echtgenoot neemt, zegt ze volmondig Nee! Ze vlucht in haar trouwjurk het dorp in. Maar zonder Neil heeft ze eigenlijk geen huis en geen geld meer. Ze is radeloos, maar in het koffietentje raakt ze aan de praat en de serveerster attendeert haar op een advertentie briefje voor een nanny. Om op twee kinderen te passen, incl. woonruimte. Ze heeft niet veel keus en gaat erop af. Maar Austin, de vader van de twee kinderen is wordt niet enthousiast van haar, zeker niet omdat ze totaal niet gekwalificeerd is. Hij neemt haar in eerste instantie niet aan, maar uiteindelijk, door medelijden toch maar wel, maar hij vindt haar aantrekkelijk en dat is wat hem zorgen baart. En vanaf dat moment is de electrisch geladen lucht tussen de twee voelbaar, maar Austin wil Veronica niet te dichtbij laten komen onder het mom, "dat het verwarrend voor de kinderen is" Maar kan hij haar weer laten gaan na de afgesproken periode?
Wat een heerlijke familie heeft Austin en ing wat een kneuterig dorp woont hij. Echt een small town romance. Veronica komt uit een heel klein gezin, het was alleen Veronica en haar moeder. En haar moeder is overleden, dus heeft ze niemand meer. Ze dacht een nieuwe familie gevonden te hebben bij Neil, maar dat was een rijk en kil gezin. Hoe anders is dat bij Austin met zijn drie broers en zus en lieve vader. Zijn moeder is overleden dat hij jong was, en hij heeft de rol van moeder soort van over genomen. Ze zijn hecht, met de heerlijke pesterijen onderling. Austin heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar zijn vader en het klusbedrijf van hun twee. Hij houdt van orde en netheid en structuur. Veronica voegt zich heel gemakkelijk in zijn gezin en familie. Ze doet het wonderbaarlijk goed als nanny. Maar dan die gevoelens!!! Phoe, die spatten van het papier (nou ja, het is een ebook, dus van het beeldscherm) af! Het boek is behoorlijk spicy, maar dat benadrukt de aantrekkingskracht tussen de twee des te meer. Maar ze zien geen toekomst samen, dus werken ze naar hun afscheid toe ........ Of toch niet? Ik ben heel erg benieuwd naar de andere broers van de familie Buckley!