Vlot luisterboek met lichte spanning en humor
Ik heb het boek als luisterboek gelezen. Voor mij een fijne voorleesstem, goed tempo en intonatie.
Het boek begint met de trainer van de verplichte cursus alcohol en verkeer voor mensen die gepakt zijn bij deelname in het verkeer met een te hoog alcoholpromillage. Vervolgens komen alle cursisten per hoofdstuk aan bod, voor het verhaal verder gaat. Dit deel had van mij korter of met meer afwisseling gemogen.
Het who done it verhaal speelt zich af rondom de alcoholgebruik , in het verkeer en verslaving. Je komt hierover en over de cursisten met hun ervaringen in een vlot tempo meer te weten. Het verhaal bouwt boeiend op, ik heb het tijdens klusjes en wandelen zo nagenoeg aan een stuk uit geluisterd.
Een vlot boek met lichte spanning, humor en zwaardere tonen. Het einde voelde voor mij wat mager, was dit het? Al met al 3 sterren.