Ieder nieuw deel wordt beter
Veronique las ‘Een voor een', het vijfde deel in de Robert Hunter-serie, geschreven door Chris Carter.
Haar mening lees je hieronder. ⬇️
Tjee, de Robert Hunter-serie wordt steeds beter. De moorden worden luguberder en intenser en ik houd van dit soort thrillers, maar waar de lezers met een iets zwakkere maag de voorgaande delen nog konden lezen, zullen deze bij dit vijfde deel wellicht afhaken. Iedere moord wordt op zo'n gedetailleerde manier omschreven dat ik het daadwerkelijk voor me zag.
Hunter heeft echt een speciale kwaliteit om personages geloofwaardig neer te zetten. Hij kan moordenaars zo beschrijven dat je zelfs begrip voor zijn keuze om te moorden hebt. En de moorden, hoe gruwelijk ze ook zijn, blijven ook geloofwaardig. Maar Carter geeft, naar mijn gevoel, ook een boodschap mee aan de lezer. Hij wil de lezer bewust maken van de invloed van keuzes van anderen en de gevolgen hiervan. Maar ook de invloed van internet en de gevolgen van kwetsende opmerkingen.
Het is weer een verhaal wat je in zijn greep houdt en dit zorgde ervoor dat ik het boek niet aan de kant kon leggen. Doordat het boek korte hoofdstukken heeft en er genoeg gebeurd vloog ik door het boek en had ik hem binnen no time uit.
Deel zes en zeven liggen al klaar om gelezen te worden en Carter legt de lat na ieder deel weer een stukje hoger en dit zorgt er voor dat ik erg nieuwsgierig ben naar deze volgende delen.
Haar mening lees je hieronder. ⬇️