is het een verhaal in een verhaal ?
De val van Tammy Davidson van Lex Passchier
Is een literaire thriller
De voorkant heeft een mooie foto van roodborstje : symbool van hoop en verandering in positieve zin wat voorkomt in het boek.
De achterkant heeft een beknopte uitleg van het verhaal dat maakt dat je meer wilt lezen.
Het boek begint met een epiloog en bestaat uit 4 delen
Na een fatale gebeurtenis draait het verhaal puck en Johnathan. Ook spelen Vincent, Cees en Faye een rol.
Wat hebben ze met elkaar temaken?
En wat heeft Tamara Davidson de schrijfster van het verhaal de val hier mee te maken?
Hoe zijn hun levens verbonden ?
Er komen diverse problemen aan de orde in het boek:
Wel of geen kinderen? Overbevolking en Geestelijke problemen. Die nu ook actueel zijn.
Het boek leest makkelijk en vlot weg is duidelijk geschreven.
Door de verschillende verhaal lijnen wordt je op het verkeerde been gezet.
Het heeft verassende plot wendingen.
Het zit goed en sterk in elkaar ik kan het iedereen aanraden.
Ik geef het boek dan ook ☆☆☆☆☆
Lex Passchier schrijver van t,v series heeft voor mij zijn naam als thriller schrijver gezet.
Ik bedank l,s uitgeverij.nl voor het boek.
En bedank ls sterrenthriller leesclub dat ik hier aan mee mocht doen.
Is een literaire thriller
Het boek begint met een epiloog en bestaat uit 4 delen
Wat hebben ze met elkaar temaken?
Hoe zijn hun levens verbonden ?
Er komen diverse problemen aan de orde in het boek:
Het boek leest makkelijk en vlot weg is duidelijk geschreven.
Door de verschillende verhaal lijnen wordt je op het verkeerde been gezet.
Het heeft verassende plot wendingen.
Het zit goed en sterk in elkaar ik kan het iedereen aanraden.
Ik geef het boek dan ook ☆☆☆☆☆
Ik bedank l,s uitgeverij.nl voor het boek.
En bedank ls sterrenthriller leesclub dat ik hier aan mee mocht doen.